MAJA (Liukivi tn 6)
Ehitusaasta 1977. Kogu maja on 2016.a põhjalikult nii seest kui väljast renoveeritud – vahetatud katus, rõdud, kõik aknad; soojustatud; samuti on trepikoda renoveeritud, majal on uus fonolukuga välisuks. Madalad küttekulud tänu täielikult uuendatud küttesüsteemile (küte kombineeritud: õhksoojuspump, tsentraalne küte ja valguspaneelid katusel) ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteemile. Korterites on individuaalse küttearvestusega konvektorradiaatorid ja tervislik sisekliima. Parkimine on maja ümbruses tasuta. Maja ees ja taga on laste mänguväljakud. Aktiivne ja tegus korteriühistu.

KORTER
Läbi maja planeeringuga korter asub Liukivi tänav 6 kortermaja neljandal korrusel.
Korter on aasta läbi väga soe ja avar (magamistuba avaneb hommikupäikese, elutoa- ja köögi aknad õhtupäikese poole).
Korteril on uued helikindlad kolmekordsed pakettaknad ja kaks rõdu (köögi rõdu on soojustatud lükandklaasidega).
Köögist ja magamistoast pääseb rõdule, kust avaneb vaade pargile ja laste mänguväljakule.
Elutoas ja magamistoas põrandakattematerjaliks puitparkett.
Korteri suurus on 52,7m2 ja korteri koosseisu kuuluvad: suur esik, koridor, vannituba, WC, köök, elutuba, magamistuba, 2 rõdu, keldriboks.

TRANSPORT
Tallinna keskklinn on umbes 25 minuti autosõidu kaugusel. Samuti on Kostiverel Tallinnaga väga hea ühistranspordi ühendus (bussipeatusse paar minutit). Toimivad valla siseliinid ning liiguvad koolibussid.

LISAINFO
Kostivere on roheline, vaikne, tegus ja turvaline alevik. Siin on välja kujunenud sõbralik, kokkuhoidev ja aktiivne kogukond, palju on noori.
Kõik eluks vajalik on Sinu uue kodu ümbruses mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel olemas – lasteaed, kool, noortekeskus, eakate päevakeskus, pood, perearstikeskus, raamatukogu, muusikakool, spordisaal, juuksur, autoremonditöökoda. Erinevaid huviringe ja treeninguid on mitmeid nii lastele kui täiskasvanutele. Kostivere Kultuurimõisas saab nautida erinevaid muusika- ja kultuuri üritusi, on kino jpm põnevat.

Kui looduslähedane, rahulik, tegus ja turvaline elukeskkond on see, mida vajad ning soovid kodu kujundada vaid ja ainult enda maitse järgi, siis võta julgelt ühendust.

Lisainfo:
ktruuleht@hotmail.com
Tel. 5206600