19. märtsil 2008 toimus Kostivere eestseisuse koosolek, kus teemadeks oli:

 • Kostivere aleviku üldkoosolek.
  Otsustati kutsuda kokku Kostivere aleviku üldkoosolek.
 • Heakord
  Küsida vallast toetust prügikastide varjualuste väljaehitamiseks. Järelpärimine Loo Elamuhooldusele heakorra plaanide kohta. Paluda vallal parandada Vana sild ja mõisa kiviaed. Paluda vallal, kui Kostivere mõisahoone omanikul, kiiresti korrastada mõisa katus. Õigeaegne vihmaveetorude lehtedest puhastamine maksab mõned tuhanded, Mõisa fassaadi ja vahelagede taastamine aga mõned miljonid.
 • Sport
  Valmistame ette projekti “Kostivere Terviserada”
 • Info
  Avaldame infot Kostivere kodulehel ja teadetetahvlitel Nurga poes, Raamatukogus ja Päevakeskuses. Elanikud saavad meile küsimusi, ettepanekuid ja kaebusi esitada kodulehe foorumis või e-kirjaga. Samuti saab teateid esitada Nurga poes, Raamatukogus ja Päevakeskuses.