23.-ndal veebruaril tähistati Kostivere Kultuurimõisas pidulikult Eesti Vabariigi 95-ndat juubeliaastat ja Kultuurimõisa 1. sünnipäeva. Muuhulgas andis Kostivere alevikuvanem Kadi Truuleht kontsert-aktusel üle Kostivere Head Teod 2012 auhinnad.Tegemist on juba teist aastat järjest toimunud tunnustus-konkursiga, mille raames pälvivad tähelepanu tegusamad, abivalmid ning head Kostiverega seotud või siin elavad inimesed, tegutsevad aleviku asutused, seltsid, ettevõtjad, projektid.

 

Tänu ja tunnustust 2012. aasta teo eest pälvisid:

TIINA KAASIK – laste ja lapsevanemate poolt väga austatud ja kauaaegne Kostivere kooli pedagoog ja õppealajuhataja.

 ***

KOSTIVERE 4X4 GARAGE – tegus ja toimekas meeskond, kes pakub meesjõudu alevi ürituste ettevalmistamisel ja läbiviimisel, kes rajavad igal talvel Kostivere alevikku liuvälja, on ehitanud alevi külakiiged ning on valmis saanud uhiuue sauna ehitusega.

 ***

TURVALIST SÜGIST, HELKURITE JAGAMINE – projekt, mille raames jagati ühel tormisel sügishommikul Kostiveres alevikurahvale helkureid. Ikka selleks, et oleks pimedal sügis-talvisel ajal ohutu liigelda, et alevikurahvas turvaliselt tagasi koju jõuaks.

 ***

MARKO RAUDLAM – on vabatahtlikuna tegev alevikus tegutsevate MTÜ`de juures ja aktiivne korteriühistu liige. Tänu Marko projektijuhtimisele ja teostatud töödele valmis 2012.a. lõpul Kostivere noortekeskuses uus discosaal.

 ***

IRINA PÄRILA – pälvib tunnustust silmapaistva Kostivere Kultuurimõisa käimalöömise ning asutuse mitmekülgse ja sisutiheda tegevuse eest.

 ***

TARMO PAHKMA – oluline Kostivere 4×4 Garage liige, kelle panusega aleviku ühisürituste ettevalmistamisel või Kostivere 4×4 Garage ettevõtmistes võib alevikurahvas alati rahule jääda.

 ***

KOSTIVERE ERGUTUS-TÜDRUKUD (Mareike Averson, Karolin Käärik, Emma Treiberg, Sabiine Eliise Nurmse, Carolin Raud, Andra Pahkma) – Kostivere noored tüdrukud, kes juba teist aastat järjest on omaalgatuslikult aidanud kaasa Fakto Auto rattaürituse Kostivere vahefinishi programmi koostamisele ja edukale elluviimisele.

 ***

TANEL RAHUKÜLA – Kostiverre pesapalliväljaku rajaja ning seal korraldavate vabariigi tasemel pesapallivõistluste korraldaja. Samuti on mees aktiivselt tegev Kostivere Küla Seltsi ja Spordiseltsi juures ning korraldab lauatennise koolitusi/võistlusi Kostivere koolis.

*** 

REET SUHOVA – Kostivere aleviku inimeste seas hinnatud fotograaf, kes lisaks portreefotodele on talletanud aleviku külakroonikasse lugematuid kaadreid aleviku ühisüritustelt.

***

SIIRI HEINMAA – tegus, heatahtlik ning abivalmis Kostivere Mõisapäeva korraldusmeeskonna liige, Kostivere Kultuurimõisa ideedegeneraator ja nõuandja.

 ***

 

Järgmiste heade tegudeni 2013. aastal!