23. juunil toimus mõisa mäel Kostivere Jaanituli, kuhu olid oodatud ja kutsutud Kostivere aleviku elanikud, naabrid, tuttavad, külalised ja sõbrad!

Kostivere suve kuumim pidu pakkus kõike seda, mida ühelt meeldejäävalt Jaanipeolt oodatakse-  pidu algas vahvate mängudega lastele, millele järgnes ühtne ning meeleolukas rongkäik läbi Kostivere. Tagasi Jaanitule platsile jõudes pakkusid positiivset hasarti ning kaasaelamist traditsioonilised Jaanimängud – toimus köievedu, vägevamad rebisid kangi ning õrnema soo esindajad keerutasid puusi 🙂 Üllatusmomenti pakkus Jaaniloterii, maitsemeeli paitas Jaani šašlõkk ning tantsusammudele inspireeris Jaaniõhtu bänd “Omad poisid”! Tants ja trall jätkus kuni varajaste hommikutundideni 🙂

Jaanitule peo korraldusmeeskond tänab kõiki Jaanitulepeole tulijaid!
Loodame, et pidu täitis Teie ootused ning saadud positiivne meeleolu loob ühtset meelt järgnevatele ühisüritustele!

Jaanitulepeo eredamad hetked pildigalerii näol siin >>

NB! Kostivere kodulehekülje foorumisse on loodud Jaanitule alammenüü – kirjutage ja jagage seda mis meeldis, mis üllatas, mida võiks järmisel aastal teisiti teha või kuidas veelgi paremini 🙂 Oleme tänulikud igasuguse tagasiside eest! Foorum siin >>