Sarnaselt eelmise aastaga, läbi ka sel suvel Kostivere alevikku 2012.a. Põhja Eesti suurim maanterattaüritus – Fakto Auto Tallinna Rahvasõit.

Ergutuspunkti põhieesmärk on pakkuda sõitjatele nende sõidu ca 61. kilomeetril janukustutust ning kerget kehakinnitust energiavarude taastamiseks. Samas proovivad korraldajad kutsuda sõitu vaatama ka võimalikult palju kaasaelajaid ning miks mitte selle läbi tekitada nii mõneski mõtteid tulevikus ehk isegi proovida mõnest sellisest sõidust osa võtta.

Selleks ongi tavalise toitlustuspunkti asemel üles seatud koostöös Aerobike, Jõelähtme valla ning Kostivere Küla Seltsiga Kostivere ergutuspunkt. Punktis on lisaks sõitjate söögile-joogile mõeldud ka kaasaelajatele ja pealtvaatajatele. Kohe hommikul alustame sportlikku päeva hommikuse rattasõiduvõistlusega meie aleviku kõige pisematele (eelkooliealised põnnid). Seame üles helitehnika, et kohale tulnud kommentaatori jutt ikka kõigile kuulda oleks. Lastele seame üles aleviku kuuse juurde ka batuudi.

Lõunast hakkavad kohale jõudma ka esimesed ratturid, kelle jaoks on Kostiveres üles seatud ka vahefiniš. Rajal on näha eesti parimaid rattureid nii profi-, kui ka harrastajate leerist + kindlasti ka sinu enda tuttavaid või tuttava tuttavaid 🙂

Vahepealsel ajal aitavad hoogu ja meeleolu üleval hoida nii kommentaator, kui ka ergutustiim. Kohalolijate vahel loositakse välja 5×2 tasuta edasi-tagasi piletit Eckerö Linega Helsinkisse. Loosimises osalemiseks on vajalik täita kupong oma andmetega ning see tuua kommentaatori juurde vastavasse kasti.

Kupongid on saadaval Nurga poe kassas. Võta kaasa, täida kodus või kohapeal ning tule too pühapäeval kommentaatori juures olevasse loosikasti. Edasi juba hoia pöidlaid, et loosimise käigus välja nopitud kaartide hulgas oleks ka sinu oma 🙂

 AJAKAVA

12:00 – lastesõidule registreerimine

13:00 – lastesõidu start

13:20 – lastesõidul osalejate autasustamine

14:00 – teated rajalt ning ettevalmistused liidrite saabumiseks

algavad ka piletikomplektide loosimised, avatud on batuut

16:00 – 16:30 sõitjaterivi viimased saabujad ergutspunkti

ca 17:00 ergutuspunkt lõpetab 🙂

Vaata ka pildigaleriid eelmise aasta üritusest