Toimumiskoht: Jõelähtme rahvamaja
Osavõtutasu: €3,50
Treener: JAMILA

Tantsi kogu hingest!

Mis on bollywood?

Bollywood on segu erinevatest India klassikalistest ja rahvatantsudest, Egiptuse kõhutantsust ning Lääne tantsustiilidest. Selline tantsude segu sünnib ikka ja uuesti India filmides. Oma nime Bollywood saab see stiil võrdluses Bombays asuvast filmitööstusest Hollywoodiga. Bollywood on värviküllane tantsustiil täis ülevoolavaid emotsioone, mis pakub silmailu ja kaasaelamist igale vaatajale.

Kalorid tantsuga põlema

Selle maailma suurima filmituru tantsutavade alusel on kokku pandud ühtaegu jõuline ja naiselik, sportlik ja tantsuline treeningkava. Liitke sellele veel mõnus India sugemetega muusika ja ongi kõik eeldused meeleolu lakke viivaks trenniks olemas. Ning samal ajal põletad hulgaliselt kaloreid.

Kõige enam mõjutab see trenn aeroobset vormi ja treenib alakeha lihaseid, sest sisaldab palju pöördeid ja väljaasteid. Ent paraja mahvi saavad ka käelihased, sest tantsu on põimitud mõned löögid ja India tantsudele omane käte palveasendis hoidmine. Suurt tähelepanu nõuab ka rühi jälgimine, sest õige kehahoiak on India tantsudes ülimalt oluline.

Treening sobib kõigile, kinnitab Jamila. «Tuleb vaid tulla ja proovida, hüpete asemel võib samme teha, kui tundub, et koormus on suur,» toob ta näite.

Ärge olge enda suhtes väga kriitilised, laske end lõdvaks ja tantsige kogu hingest.

Jamila (Kati Pruel)

Rahvusvahelise konkursi Kõhutantsu tähed 2010 laureaat, Eesti parim  professionaalne kõhutantsija. Kati Pruel esinejanimega Jamila, alustas india tantsu õpingutega juba 8-aastaselt. Täna käib ta esinemas ja õpetab idamaiseid tantse ka teistele huvilistele. Kati pani aluse Jamila Dance Company tantsutrupi tegevusele.