Emotsionaalne tantsuline fitnessprogramm. Kergesti järgitava põhiliikumisega. Sobib KÕIGILE – ka neile, kes pole varem tantsu või aeroobikaga kokku puutunud. ZUMBA treeningprogramm sisaldab kõikide tuntud ja vähemtuntud ladina-ameerika tantsude, lisaks kõhutantsu, hip-hopi, tango jt. tantsude elemente. Samal ajal lisatakse märkamatult lihaskoormust tõstvaid aeroobikaelemente. Sõltuvalt treeningtunnis osalemise intensiivsusest on kaotatud kilokalorite hulk 500 – 1000. Zumba tunnis ei õpita kavasid (nagu tavalises aeroobikas), vaid hakatakse kohe liigutama. Tantsude ülesehitus on lihtne. Pead ei ole vaja liigselt sammude järjekorra meelespidamisega koormata. Maailmas tõestatud – programm sobib ka meestele. Trenni tasu 4 eur.

Registreeru trenni käesolev lehe all oleva ankeedi kaudu!

zumba päis