31. juulil läbib Kostivere alevikku Fakto Auto Tallinna Rahvasõit.

Tegemist on jalgrataste maanteesõiduga, mis on osa kolmepäevasest rattaüritusest Tallinnas. Ettevõtmise teeb ainulaadseks tavapärase joogipunkti laiendatud funktsionaalsus ergutustegevuse näol.

Üks ergutuspunktidest saabki olema Kostiveres poe esisel platsil. Kohal on kommentaator, muusika ja ergutuskollektiiv. Sõitjatele pakutakse süüa-juua ning raja ääres on võimalik oma silmaga näha nii eliitrattureid, kui ka mõnda sõpra-tuttavat, kes on otsustanud startida 102 km pikkusel distantsil.

Kui sul on huvi sõidul osaleda, siis eelnevalt tutvu juhendiga ning vaata üle ka rajakaart. Kui endiselt jääd kõhklema ja kahtlema, siis siin on toodud sulle 5 põhjust, miks siiski võiks osaleda:

  1. Üle aastakümnete esimese rattavõistlusega, mille start ja finiš paiknevad Tallinna kesklinnas!
  2. Iga osaleja saab kingituseks Eckerö Line kruiisi Helsinkisse! Lisaks saavad kõik osalejad veel väiksemaid kingitusi sooduskupongide ja meenete kujul!
  3. Tegu on ühe mahukaima rattaprojektiga hooajal 2011. Rada piirab linnapiirist võistluskeskuseni 4 km metallaeda, ülesse seatakse üle 100 ajutise liiklusmärgi ja rajatähise. Seda peab oma silmaga nägema!
  4. Tegu on ühe kõige paremini turvatud rattaralliga. Ainuüksi võistluskeskusest kuni linnapiirini tagab turvalisust 55 Ühisteenuste reguleerijat. Gruppide ees julgestab mootorratastega Kultuurne Motobande koostöös politseiga. Saate- ja turvaautod paneb välja Fakto Auto.
  5. Sõit saab olema äärmiselt vaheldusrikas. Lühikesel rajal on 6, pikal rajal aga suisa 12 ergutuspunkti, milles toimub muusikaline kaasaelamine, jagatakse jooki ja sööki, pakutakse vajadusel rattamehhaaniku abi jne. Täpse ergutuspunktide sisu ja asupaikadega on võimalik tutvuda rattaralli juhendist.

Kui aga vorm või varustus ei luba osalejana siiski kihutama tuisata, tule parem Kostivere ergutuspunkti kaasa elama! Kõigi kaasaelajate vahel loositakse välja tasuta kruiisireisid Eckerö Line laevaga.

Loosimiseks on vajalik ergutuspunktis täita sedel oma kontaktandmetega. Loosimises osalevad sedeli täitnud ning loosimise ajal ergutuspunkti ligiduses viibivad isikud – kui nime kuuled, peab reageerima kohe 🙂