Pühapäeval läbib Kostivere alevikkuFakto Auto Tallinna rahvasõit ning seoses sellega on ka palve liikluses osalejatele pöörata kõrgendatud tähelepanu aleviku vahel liigeldes. Klikka juuresolevale pildile, et vaadata võistlustrassi ->.

Esimesed jalgratturid peaksid saabuma orienteeruvalt kella 12:40 paiku ning viimased kella 14:00 ajal. Võistlejate ees ning taga liiguvad korraldajate, kohtunike, tehnilise abi ning raja turvamise/kontrolliga tegelevad sõidukid. Juuresoleval skeemil on märgitud ära ka kohad (numbritega), kus asuvad ratturite suunajad, kes vajadusel juhendavad ka aleviku vahel liiklejaid kas siis korraks peatuma või oma liikumistrajektoori mõningal määral muutma, et ei tekiks ohtlikke olukordi. Palun suhtuda mõistvalt reguleerijate/suunajate antavatesse märguannetesse!

Kuna tegemist on maanteeratta võistlusega, siis on jalgratturite kiirused ka üsna suured. Siit palve ka väikelaste vanematele ning lemmiklooma omanikele – palun jalgratturite möödudes hoida oma lapsed ja lemmikud turvalisel kaugusel, et ootamatute liigutuste puhul ohuolukordi ei tekiks.