MTÜ Ajaveski
Loo külas Veski talus
Kontakt: Margit Pärtel
E-post: margit.partel@gmail.com


15. juulil, algusega kell 16.00, toimub savipäev Loo külas Veski talus.

Loomepäeva teemaks on muistne savinõu ja maapõletus. Kogu tegevus on planeeritud kahele päevale: 15. juulil toimub savinõu voolimine, mille järel jääb nõu umbes kaheks nädalaks kuivama ning järgmise kokkusaamise ajal toimub ahju kütmine ja nõude põletus. Oodatud on savivoolimisest ja hobikeraamikaga tegelemisest huvitatud inimesed.

Kogu ürituse maksumus 10 eur (lastele on osavõtt üritusele tasuta), palutakse kanda MTÜ Ajaveski arvele 221049369620. Palun kindlasti osavõtust teatada (nimi, tel. number) aadressil margit.partel@gmail.com Osalejate arv on piiratud.

2010. a. sügisel tegevust alustanud keraamikaringis on võimalik huvilistel uuel hooajal kaasa lüüa – käeline tegevus ja hea meeleolu sünnitab uusi ideid!