13. augustil kohtuvad indiaani iidsed tantsud eesti traditsiooniliste rahvatantsudega Harjumaal Neeme külas Wana Kala kõrtsi murul kell 16.00, et tantsu abil väljendada oma rõõmu, taaselustada vanu traditsioone ning  pakkuda ehedaid emotsioone kõigile osalejaile ja kaasaelajatele. Kutsume Sindki perega osa saama põnevatest ja lõbusatest tantsutseremooniatest, et nautida erakordset võimalust eesti ja indiaani pühade tantsude koosesitamise maagiat. Tantsude ja rituaalide kõrval pakume külalistele ka kerget kõhukinnitust.  Esinejatena on meil hea meel tervitada Fort Rupert’ist, Kanadast pärit Kwakwakwa’wakw indiaanlaseid ning eesti kodukandi muusikud.

Lisaks 13. augustil toimuvale indiaani ja eesti tantsudele avaneb huvilistele 14. augustil Birgitta festivali raames samuti võimalus nautida indiaanlaste pühasid tseremooniatantse Pirita kloostris kell 20.00. Rohkem infot Kwakwakwa’wakw indiaanigrupi esinemise ja piletite kohta leiab Birgitta festivali kodulehelt www.birgitta.ee.

Kohtumiseni Wana Kala kõrtsi  muruplatsil !