14.mail 2012 algusega kell 18:00 toimub Jõelähtme rahvamajas koosolek jäätmekäitlusest tuleva haisuprobleemi teemal.

Meie inimesed on aastate vältel pidanud kannatama kodudesse, tööpaikadesse ja puhkekohtadesse tungiva haisu käes. Üks  ebameeldiva lõhna ehk maakeeli öelduna haisu põhjustaja on Tallinna jäätmete taaskasutuskeskus Rebala külas Looväljal. Koostöös Vallavalitsusega on see ettevõte asunud tõsiselt tegelema haisuprobleemi lahendamisega. Läinud aastal viidi läbi mitmed asjakohased uuringud, on asutud tehnoloogiate ümberkorraldamise teele. Äsja sai valmis lõhnaainete vähendamise tegevuskava projekt.
Kutsume teid, head kaasvallalased, arutama kõiki neid küsimusi, sh tegevuskava projekti, Jõelähtme rahvamajas, 14. mail 2012 kell 18. Meile tulevad rääkima, küsimustele vastama ja  meiega mõtteid vahetama Tallinna jäätmete taaskasutuskeskuse AS juhatuse liige Allan Pohlak ja Eesti Maaülikooli dotsent Mait   Kriipsalu.