Täname jaanipeo korraldusmeeskonda: Jarmo Idavain, Irina Pärila, Kadi Truuleht, Silja Tiirmann, Anneli Birkholtz, Siiri Heinmaa, Marko Raudlam. Samuti andsid oma panuse/üritust toetasid: Andres Oopkaup (jaaniplatsi kasutus + elekter), Kostivere 4×4 Garage (lõkkeplatsi korraldus), Leila Tamm (kuulutus), Tiina Rämmeld (pingid), Hillar Käärik (rekka), Kostivere noortekeskuse poisid (jaanitule platsi ettevalmistus), Kalev Algo (naiste showtantsu plaadi valmistus), Kosta noormehed (jaaniplatsi koristus), Krista Jürgens (toitlustus). Parimad tervitused ka õhtujuht Leino Einer`ile, bändile “Mehed ei nuta” ja diskorile, tänud Ristole Ristorante super-tasemel toitlustuse eest ning batuudimeistrile vahva pisipõngerjate ajaviite eest! Muidugi ei saa mainimata jätta ka Kosta naiste showtantsu truppi koosseisus: Silja, Kadi, Anneli, Pille, Annika, Irina. Õed Anneli ja Pille olid pea terve õhtu ametis ka õnneloosi ja suhkruvati jagamisega, aitäh! Tuleohutuse eest seisis hea meie küla oma mees Meelis Oja. Pildialbumi tarvis jäädvustas vahvaid seiku Madelein Raudsepp. Ja olgem ausad – ilma Jõelähtme vallavalitsuse rahalise panusesta poleks pidu toimunud või oleks see olnud tasuline… Ka ilmataat tundus sel aastal meie jaanipeole panuseid teinud olevat ! Seega – SUPER SUUR TÄNU TEGIJATELE JA KÕIKIDELE JAANIPEOLISTELE ÄGEDA JAANIPEO EEST!
[mudslide:picasa,0,ktruuleht@hotmail.com,5897566526524638753]