Mais 2014 alustame esmakordselt Kostiveres välitrennidega – nimetagem seda nt. GREEN WORKOUT!
S.t jätame mõneks ajaks fitness trennid saalis ning läheme loodusesse kus õpime kasutama trennivõimalusi alates erinevatest maapinnavormidest, jõutreeningu looduslike vahendite kasutamisest kuni jooksu- ja pallimängudeni välja. Osalejate soovi korral teeme 1x kuus ka ühe väljasõidu – nt. Neeme männimetsaradadele, Kaberneeme randa, Kuusalu kooli väliõppeklassi, Piritale vms. Trennid sobivad nii meestele, naistele kui koolinoortele.

GREEN WORKOUT trennid toimuvad 100% iga ilmaga!

Säragu päike või olgu pilvine, naudime soojakraade või sajab vihma – erinevad ilmastikuolud loovad meeleolu, esitavad väljakutseid ja annavad garantiiks 100% heaolu tehtud trennist!

Tunni kestvus: orienteeruvalt 1-2h.
Osalustasu: 2 eur.
Treener:
Kadi Truuleht.
Kogunemine:
Kostivere Kooli parklas, kell 19:00.
Esimene trenn:
6. mail 2014

Registreerumine:
Facebook
: Kostivere Aeroobikarühm
Tel.: 52 06 600
E-post: ktruuleht@hotmail.com

Kas teadsid et:
Viimase kaheksa aasta jooksul on Inglismaa Green Exercise Research Team uurinud looduses tehtud treeninguid. Uuringutiim kinnitab, et kontakt rohelise keskkonnaga ja trenn haljasaladel suurendab treeningmõju efekti, parandab meeleolu, enesehinnangut ja kehalisi võimeid märgatavalt (nt. võrreldes trennidega siseruumides).