[dropcaps round=”no”]K[/dropcaps]a sel aastal toimub Kostiveres sildade jooks. 2014.a. kannab see järjekorranumbrit IV. Rada on tuttav ning katab meie aleviku peamised sillad. Üksluisuse peletamiseks saab mõned lõigud pisut ringi tõstetud.

Registreerimisvorm asub lehe allosas  või Vaata, kes on juba nime kirja pannud

Print

Ajakava:

11:00 – registreerimine võistluskeskuses (kuni 12:00), numbrite väljastamine (eelregistreerimine kuni 26.09.2014 kella 19:00’ni)

12:15 – tillujooksu start (Mõisa esisel ringil)

12:30 – soojendus Kadiga

12:45 – noorte jooksu start

13:00 – põhidistantsi start

13:13 – orienteeruv aeg esimeste põhidistantsi lõpetajate saabumiseks

13:20 – lõdvestus ja venitusharjutused Kadiga

13:30 – saab küsida Martin Mooses (PhD) kõike jooksuga seonduvat,

14:00 – autasustamine ja loosiauhindade loosimine

Vastavalt vajadusele võib tulla ajakavas muudatusi.

[alert type=”success” title=”Ürituse mikrofoni hoiab”]Rando Soome[/alert]

Võistlusklassid

Tillujooks – 2008 – 2014 sündinud

Noorte jooks – 2003-2007 sündinud

Põhidistants:

1996 – 2002 sündinud – noored

1975 – 1995 sündinud – põhiklass

… – 1974 sündinud – veteranid

[alert type=”error” title=”Info”]Vanuse arvestamisel lähtutakse eranditult vaid sünniaastast ega arvesta sünnikuupäeva möödumist või mittemöödumist jooksu toimumise päevaks.[/alert]

Autasustamine

Tillujooksul osalejad saavad medali ning auhinnamaiustused

Noorte jooksul autasustatakse kolme parimat, tüdrukute ja poiste arvestus on eraldi.

Põhidistantsil autasustatakse vanuseklasside kolme parimat, M/N arvestus on eraldi.

Kõik jooksu lõpetanud saavad kaela ka medali, mis antakse numbri tagastamisel registratuuri.

[alert type=”block” title=”Loosiauhindadest”]Loosiauhinnad loositakse kõigi noorte- või põhidistantsi läbinute vahel. Auhinna kättesaamise eelduseks on vajalik kohalviibimine auhindade loosimise ajal. Loosi peaauhinnaks on 60€ kinkekaart Hey Dude jalanõude poest. Lisaks palju muud.[/alert]

* * *

 

Nagu juba tavaks saanud, siis ka nüüd oleme kutsunud kohale külalise, kes ühel või teisel moel on spordi või koguni jooksmisega seotud. Seekordseks külaliseks on värskelt doktorikraadi kaitsnud Martin Mooses (PhD). Millega ta täpsemalt tegelenud on, saab lugeda siit.

Ei saa kunagi ka üle ega ümber nendest, kes oma nõu, jõu ja finantsvahenditega on aidanud üritusele õlga alla panna. 2014.a. jooksuürituse toimumist toetavad:

Jõelähtme vald, MTÜ Kostivere Spordiselts, MTÜ Kostivere Küla Selts, Kostivere Kultuurimõis, Loo Ujula, OÜ 4×4, Kostivere 4×4 Garage, OÜ Serdna, OÜ Nordhaus, Jõelähtme Singel, OÜ Djuud ja OÜ PromoStar

Täpsema rajainfo avalikustame siiski alles jooksu toimumise nädalal, sest ilmataat pole oma lõplikku sõna veel sekka öelnud. Kel huvi lihvida oma sillaületustehnikat ning muidu trenni teha, siis selle jaoks võib võtta omale aluseks eelmise aasta rajakaardi, mis on allpool ära toodud: