Uskumatu aga tõsi:

29. ja 30. mail nähti Vandjala külas (Vandjala raba metsas oleva söödkohas) karu! Mai alguses on leitud ka teisel pool Vandajal küla (Hansu-Kaurila põldudel)t karu jäljed. Vandjala külavanem Tiia Välk annab igaks juhuks teada, et selline tegelane on meie kandis täitsa liikumas ja jahimeeste sõnade järgi liikumise trajektor 20 km polevat tal mingi probleem ringi tatsata. Ka Kostirannas on ilvesele lisaks karu nähtud, võimalik, et siis sama sell ka seal ringi liigub. Praegu on põtradel vasikad ja karu võib ligi meelitada ka magus põdra vasika liha! Tiia Välk: “Ei taha kellegile hirmu nahka ajada, aga hea kõigil meil siis teada ikkagi, et juhuslikult kokku juhtudes, end surnuks ei ehmata!”

My beautiful picture

My beautiful picture

Foto: Vandajala küla fotoarhiiv, mai 2015