Tegemist on 1x nädalas väljaspool Kostiveret toimuva suve välitreeningute sarjaga, kus läheme teadlikult kodupaiga terviseradadelt minema – avastame lähikandi välitrenni võimalusi! Trennis valid endale sobiva treeningu – kas teed kepikõndi, jooksed, ujud, rulluisutad vm, valik on sinu!

Trenni sihtkohta läheme ja tuleme tagasi koos kokkulepitud kellaajal. Üritusele registreerumine Kostivere aeroobikarühm fb lehel, vastava ürituse juures “Liitu/join” vajutades.

Trenniplaan:
21.07 / Pirita terviserajad  – tehtud 🙂
6.08 / Pirita terviserada vol 2
13.08 / Nõmme või Harku terviserajad
20.08 / Kaberneeme rand, Neeme metsarajad

Väljasõit Kostivere kaupluse eest igal neljapäeval kl 18:30. Trenni toimumine/ärajäämine sõltub paljuski ilmast, jälgi sellekohast infot vastava ürituse all facebookis. Tee 1x nädalas õhtu vabaks ja tule meiega välja!

Päikest & trenni!

IMG_7575