19.05 toimub orienteerumisneljapäevak Kalevi-Liival. Kostivere inimestele pakutakse võimalust liituda eribussiga, mis sõidaks Kostiverest läbi ja viib kohale ning toob tagasi.

ORIENTEERUMINE KALEVI-LIIVAL 19.05

Neljapäevakule on oodatud kõik liikumisharrastusest lugupidajad – seal on võimetekohased rajad kõigile: noortele ja vanadele (8..80 aastastele), algajaile ja oskajaile. Igal neljapäevakul on olemas inimene, kes juhendab esmatulijaid.

Juhul kui on huvilisi, siis sõidab neljapäevakute eribuss Kostiverest läbi ja viib kohale ja toob tagasi ka. Kostiverest stardib buss päevakule umbes kell 16:50. Tagasi väljub eribuss Kalevi-Liivalt kell 19:30. Eribussil on esiklaasil vastav tähis ja peatub poe vastas oleval platsil. Sõidutasu Kostiverest edasi-tagasi on 3 eurot.

NB! Buss sõidab Kostiverest läbi kui on eelnevalt ette registreerunuid. Soovi korral huvilistel märku anda kuni kolmapäeva õhtuni 18.05: mait.tonisson@ton.ee või 51 38 911.

Neljapäevakutest

Orienteerumisklubi TON korraldab igal aastal Tallinna lähiümbruses Harju-, Järva- ning Raplamaa metsades paarkümmend orienteerumisneljapäevakut.

Neljapäevaku start on avatud 17:00..19:30. Neljapäevaku finiš suletakse kell 20:30. Osalemine on lastele tasuta ja täiskasvanutele 5 eurot. Täiskasvanutel lisandub märkevahendi rent 1.5€

Kostivere lähiümbruses toimuvad neljapäevakud 2016:
19.mai Kalevi-Liiva
16.juuni Ihasalu
30.juuni Ülgase
14.juuli Maardu
25.august Kodasoo

Osadel neist päevakutest (v.a Maardu) tuleks veel kõne alla, et eribuss sõidab Kostiverest läbi. Kui on huvi, siis eelpooltoodud kontaktidel märku anda.

Täpsem info neljapäevakute kohta: http://www.ton.ee/

Kalevi-Liiva päevaku asukoht: https://goo.gl/maps/EUzdiP2ivSP2