2017. aasta on kuulutatud laste- ja noorte kultuuriaastaks! Lisaks noortekeskuste ja koolide huvitegevustele on ka kultuuriasutused mõelnud meie järeltulevale põlvele. Jaanuaris pakume:
ETIKETIKOOLITUS KOOLIÕPILASTELE III osa „Peoetikett”
7. jaanuaril kell 12:00 Kostivere Kultuurimõisas
Ootame kõiki kooliõpilasi omandama teadmisi headest tavadest ja kommetest. Etiketti tundvatel inimestel on võimalusi ja valikuid rohkem. Nad kutsuvad ühiskonnas esile austust ja on oodatud igas seltskonnas. Koolitus on suunatud igas vanuses kooliõpilastele, kes soovivad tõsta oma elukvaliteeti, olla edukam ja väärikam ühiskonnaliige. Koolitusprogramm koosneb kuuest moodulist, mis toimuvad kord kuus laupäeviti kell 12:00 Kostivere Kultuurimõisas.
Õppetöö toimub rahvusvaheliselt aktsepteeritud õppeprogrammide alusel. Koolituse viib läbi professionaalne ja kogemustega etiketikoolitaja Erika Kolbakov Etiketisalongist.
3.tund – Peoetikett
Peoetikett, teatrietikett
Kutsed – vormistamine ja lugemine
Käitumine külas ja peol
Kuidas võõras seltskonnas hakkama saada, seltskonnaga liitumine
Kingitused ja kinkimine
Osalustasu 5€.
Koos lapsega on oodatud ka huvilised lapsevanemad.
Huviliste registreerimine ja lisainfo: Kostivere Kultuurimõis,
tel. 5191 8355, e-post: kersti.vaht@joelahtmekultuur.ee
 
LASTEDISKO
Pühapäeval, 8. jaanuaril kell 16.00 Jõelähtme Rahvamajas.
Üritus on mõeldud 5-10aastastele. Tants, mängud jpm. Sissepääs 2 €
MUDILASHOMMIK “Lumine talvepäev”
Laupäeval 14. jaanuaril kell 12 Loo Kultuurikeskuses
Meisterdame, maiustame, mängime!
Osavõtutasu 1 €. Laste riietus: loomingulist tegevust võimaldav
MÕISA LASTEHOMMIK „Suur Peeter ja Väike Peeter”
21.jaanuaril kell 11:00 Kostivere Kultuurimõisas
Külla tuleb Heino Seljamaa rändteater „Teater Kohvris”
Tuntud sündmusrikas muinasjutt „Suur Peeter ja Väike Peeter” pajatab rikka mõisahärra kahest orjast – Suurest Peetrist ja Väiksest Peetrist. Mürakas Suur Peeter teeb alatasa kiitsakale ja heasüdamlikule Väikesele Peetrile ülekohut. Ükskord õnnestub aga Väikesel Peetril oma sõprade abiga Suurele Peetrile kätte maksta … Sissepääs 2€
KOSTIVERE MÕISA FILMIKLUBIS AJALOOLINE PÕNEVUSFILM “VIIMANE KUNINGAS”
20. jaanuaril kell 19:00 Kostivere Kultuurimõisas
Põnev film „Viimane kuningas“ põhineb Norra ajalool. Film viib meid aastasse 1204, mil Norrat lõhestas kodusõda. Kuningas on surivoodil ja kuninga ainsa elusoleva pärija- tema kaheaastase poja- surma ihkab pool kuningriiki. Sõjamehed Skjervald ja Torstein asuvad ohtlikule teekonnale, et päästa tulevane kuningas hirmsast saatusest.
Aastal 1204 lõhestab Norrat kodusõda. Kasejalgade (Birkebeiner) abiga peab Norra kuningas ellujäämisvõitlust kiriku ja piiskopi käsilastega, kes võidu nimel ei löö risti ette ühegi meetodi ees. Ülima püüdlikkusega püütakse peita surivoodil oleva kuninga ainsat elusolevat pärijat. Poissi, kelle surma ihkab pool kuningriigist, saadetakse kaitsma kaks jäägitult truud meest- Kasejalgade sõjamehed Skjervald ja Torstein. Mehed asuvad ohtlikule teekonnale üle Norra karmi talvise maastiku Lillehammerist Østerdalenisse ja sealt Tronheimi, et päästa tulevane kuningas Håkon VI Håkonsson teda ähvardavast hirmsast saatusest.
Kategooria: Mängufilm | Žanr: Draama, põnevusfilm, seiklusfilm
Kinodes alates: 9.09.2016. Filmi pikkus: 1h 39 min
Lavastaja: Nils Gaup
Osatäitjad: Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, Torkel Dommersnes Soldal, Ane Ulimoen Øverli, Nikolaj Lie Kaas, Pål Sverre Hagen, Thorbjørn Harr, Thea Sofie Loch Næss, Åsmund Brede Eike
Tootja: Paradox Produksjon. Levitaja: Estinfilm OÜ
Kinopilet 4€