Tähelepanu!

Jooga tunnid igal esmaspäeval Kostivere lasteaia saalis algusega kell 19:30!

Jooga eesmärgiks on saavutada sisemine tasakaal oma keha, hinge ja vaimu vahel. Selleks kasutatakse spetsiaalseid harjutusi, mis treenivad painduvust, lihaste tugevust ning tahtejõuu. Hingamine on jooga harjutuste tegemisel väga oluline, õige hingamisrütm tagab harjutusest saadava maksimaalse kasu ning teeb paljude harjutuste mõju efektiivsemaks ja sooritamise kergemaks. Jooga stiile on väga erinevaid, et leida endale meelepärane võib proovida erinevaid.

Jooga harrastamisel pole soolisi ega vanuselisi piiranguid. Tõsisemate tervisehäirete korral on mõistlik enne arsti või treenriga konsulteerida, milliseid harjutusi on soovitav teha ja mida mitte. Raseduse ajal pole kõik joogaharjutused soovitatavad, seetõttu on lapseootel olles arukas käia spetsiaalselt rasedatele mõeldud rühmas.

Kohtumiseni joogas!

Lisainfo:
Maire Ruus
maireruus@hotmail.com