Lugupeetud pensionärid

Kostivere päevakeskus on nüüd avatud mõisa ruumides. Oktoobris alustame ringide tööga. Nagu ikka, tegutseb laulu- ja tantsuring, soovijatele ka võimlemine. Saame kasutada kööki, see annab võimalusi laiendada teadmisi kokanduse vallas. Õhtupoolikuti on kavas vaadata koos filme, millele on aastaid tagasi jäädvustatud meie tegevused ja mis nüüd pakuvad kindlasti huvi. Tahame olla koos olla ruumides ja koos planeerida tegevusi, mis meile rahulolu pakuvad.
Olen abiks, kui on vaja lahendada isiklikke küsimusi, kas või näiteks apteeki sõidul. Õpetame arvuti kasutamist soovijatele.
Saunas käime Loo spordihoones kaks korda kuus. Buss väljub Kostivere poe eest neljapäeval kell 15.00 ja tagasi jõuab kell 18.00. Saun ja bussisõit on tasuta.

Ootame 12. oktoobril kell 14.00 kuulama Margit Pärteli mõisat tutvustavat loengut. Käime ringi mõisa ruumides.
Tantsutunnid toimuvad teisipäeviti kell 11.00, laulutunnid kolmapäeviti kell 14.00, võimlemistunnid neljapäeviti kell 11.00.

Ootame ringidesse täiendust. Tulge ja lööge kaasa! 

Lisainfo:
Anne Kanne
Tel 527 7517

Lauluõpetaja pöördumine.

Lauluansambel Rukkilill alustab järjekordset laulusügist uues kohas sama rõõmsalt ja teotahteliselt. Kuigi aastatega on koosseis vahetunud, oleme jäänud endiseks ja ikka kuulajaid rõõmustanud. Ootame oma ridadesse kõiki neid, kes armastavad laulda ja selle kaudu oma igapäevasesse ellu rahuldust tuua. Aeg-ajalt jagame laululusti naabritele ja mõnikord ka kaugemale. Suvel jätsime hüvasti oma armsa koduga lasteaia ruumides ja sellega seoses esinesime oma kõige pisematele sõpradele lasteaia saalis temaatilise kontserdiga „Vanaemad mäletavad“, mille sisuks olid vanad armsad lastelaulud ja laulumängud vanaemade lapsepõlvest. Sama kavaga lähme oktoobrikuus esinema ühte Tallinna lasteaeda, kus oleme ka varem üles astunud.

Kalender häälestab end juba sügisestele viisidele. Eks kadrid ja mardid tulevad ikka lauldes ja kaugel see jõuluaegki enam on. Laulurahvas peab ju ikka ette planeerima. Nii et – hääled puhtaks, küll me ühise viisi leiame!