Inimesed hindavad järjest rohkem oma kodudes disaini, värvide soojust ja hubasust – hinnatud komponent selles võib olla ka klaasvitraažil.
Tiffanitehnikas vitraaži paneb elama valgus – vitraaži sära muutub vastavalt valguse liikumisele ja langemisnurgale. Koduses interjööris leiab kõige enam kasutust värviline, valgust murdev klaas  – seda meeleolu loojana ja liiga ereda päikesevalguse varjajana. Lisaks praktilisele varjamisele on värvilisel klaasil ka emotsionaalne pool – klaaside sära ja valgusest pidevalt muutuv värv mõjutavad vaatajat positiivselt. Vitraažiga saab siduda ja rõhutada oma kodu kujundust ja eripära.

11. oktoobril kl. 18:30
KOSTIVERE KOOLIS KLAASVITRAAZI TÖÖTUBA

Juhendajad: Lea ja Kaarel Palu

Lühikursuse idee on tutvustada tiffanitehnikat. Tiffanitehnikas vitraazi puhul kaetakse klaasitükkide servad vaskteibiga ja joodetakse tina abil kokku. Anname tegijale võimaluse  omandatud oskustega valmistada suveniir. Õpitoas valmistatakse kaunis klaasikunstiteos, misläbi omandatakse praktilisted  ning tööks vajalikud tehnilised võtted.  Oskusi saab ka iseseisvalt edasi arendada, sest kursusel antakse teavet kust saab materjale ja töövahendeid osta.