Hea Kostivere ja Jõelähtme valla elanik!

Sügis 2011 lubab Kostiverel tähistada renoveeritud silla ja kergliiklustee valmimist nende ametliku avamisüritusega. Piduliku päeva puhul on kohal puhkpilliorkester, meile tutvustatakse silla ajalugu, toimuvad sõnavõtud, täname tööde tegijaid, avame silla ning toimub Kostivere sildade jooks. Tule kindlasti kohale!

Kostivere sildade jooksu distantsi pikkus on ca 1,78 km. Start antakse kergliiklusteelt, seejärel suundub rada üle uue kergliiklussilla Seene tänavale suunaga “lauda” silla poole. Sealt edasi pööratakse peale silda vasakule jõesaare teele ning jaanitule platsist möödudes toimub pööre paremale uuele kergliiklusteele. Jalakäijate ülekäigurajal ületatakse tee ning jätkatakse liikumist Aruküla tee poole, mida mööda joostakse Kostivere koolini. Kooli juurest suundutakse üle silla ja läbi pargi mõisa juurde nig tehakse pööre paremale raamatukogu kõrval asuvale sillale. Sealt võetakse suund karbiküla poole ning peale tiiki vasakule Raasiku teele. Raasiku teelt on viimane pööre vasakule, üle renoveeritud silla finišisse.
Rada on märgistatud lintidega. Jooksjate ees ja taga sõidavad saatjad jalgratastega.

Rajale on oodatud ka inimesed, kes mingil põhjusel joosta ei taha, kuid hea meelega teeks kepikõndi. Tule ja võta stardis koht jooksjate taga sisse ning tee ring kepikõndi!

Toimub ka lastejooks kõige väiksematele (sünd 2006.a. ja hiljem). Jooks toimub mõisa esisel ringteel. Start ja finiš on mõisa hoovi teepoolses väravas. Autasustatakse kõiki osalejaid. Lastejooksu start antakse orienteeruvalt 12:45

Sildade jooksule antakse start orienteeruvalt 12:40. Osa võivad võtta kõik huvilised! Parimatele auhinnad. Jooksule registreerumine toimub käesoleva artikli lõpus asuva registreerimisvormi kaudu.

Vanuseklasside arvestus toimub järgmiselt:

Poisid/tüdrukud sünniaastatega grupeerituna 1995-1998, 1999-2002 ning 2003-2006.

Mehed/naised (…. – 1994 sündinud)

Eriauhind (ujula pääsmed vallalt) seeniorite meeste/naiste arvestuses (sünd 1961 ja varem)

Eriauhind (ujula pääsmed vallalt) parimale meeskonnale. Meeskonna suurus on 3 osalejat. Meeskondade paremust hinnatakse osalejate individuaalsete jooksu üldarvestuse kohtade summa järgi. Võitjaks osutub väikseima summa saanud meeskond.

Autasustamine toimub orienteeruvalt 13:30

Kostivere Küla Selts jätab endale õiguse muuta ürituse toimumisega seotud tingimusi. Lisaküsimused ja ettepanekud on teretulnud artikli all oleva kommentaariumi kaudu.

Ürituse korraldajad/toetajad:
MTÜ Kostivere Küla Selts, Jõelähtme vallavalitsus, Loo ujula, Kostivere kool