Kostivere 4×4 garage, koosseisus Helvis Sirotkin, Jarmo Idavain, Janno Idavain ja Hendrik Loos, käisid 6. mail Lool Grillfesti põhja regiooni osavõistlusel mõõtu võtmas.

Meeleolud olid ülevad, kuna tegemist oli esmakordse ettevõtmisega teemal, kus polnud vaja vintsida ega mudas rassida. Võistlus koosnes kolmest osast – Rakvere searibi-, Tallegi kana- ning fantaasiavoor. Fantaasiavooru jaoks varuti ka aegsasti kopramaks, millega auväärt žüriid üllatada.

Žürii hinnangu kohaselt väärisid Garagemehed osavõistlusel ribivoorus 11. koha, kana voorus 5. ning fantaasiavoorus 8. koha, mis üldarvestuses kokkuarvestatuna andis välja tubli 8. koha. Pole paha debüüdi kohta 🙂

Ettevõtmine andis mõtteid ja indu juba ka järgmiseks aastaks ning Garage poisid lubavad järgmiseks aastaks alustada ettevalmistustega juba lähiajal. Seda nii maitsvate retseptide, grilltehnikate, kui ka fantaasiarohkete lahendustega.

 

Käesolevas artiklis kasutatud pildid pärinevad Grillfesti veebisaidilt ning fotoaparaadi taga on olnud Kutt Ninepuu, tänud sulle 🙂