Kuigi ilmataat vedas meiega täna, 2. mail 2015 vägikaigast – jäime meie ikkagi peale smile emoticon Aleviku tublimad väikesed ja suured kogunesid olenemata vihmasajust Liukivi 4 maja ette, et talgutöödega algust teha. Ja kõik plaanitud sai ka tehtud – koristasime oksi, piirasime puid/põõsaid, koristasime prahti, istutasime lilli, panime paika 4 uut prügikasti, võtsime maha vana liivakasti ning panime paika uue liumäe ja kiiged. Niiskevõitu talgutööde vahepeal rüüpasime kuuma teed, sõime talgusuppi, jõime keefirit/jogurtit ning maiustasime kohukestega. SUUR, SUUR, SUUR TÄNU NEILE, KES TÄNA KOSTIVERE TALGUPÄEVALE TULID NING KÕIKI EELMAINITUD TÖID TEHA AITASID! Erilised tänud Kostivere Küla Seltsi tegusale aktiivgrupile talgupäeva ettevalmistuse eest (Kersti, Silja, Jarmo, Marko, Tõnu). Kostivere talgupäeva toetasid: Jõelähtme vald, Kostivere Kool, Tere.

Kostivere talgupäeva korraldusmeeskonna nimel,
talgujuht Kadi

[mudslide:picasa,0,116576221821687306338,6144240118435277777]

Fotod: Karolin Käärik