28.04.2012 sai Kostivere alevikus asuval Sõpradeväljal teoks mõni aeg tagasi ka Amigoste kodulehel välja hõigatud hoogne laupäevak. Ilmataat oli kohale tulnuid õnnistanud kevadise ereda päikese ja tugeva kõleda tuulega. Viimati mainitust hoolimata oli Amigoseid abistama tulnud pea kümmekond usinat kätepaari, kelledest natukene nõrgemad asusid mullamuttide poolt tekitatud “mäestike” likvideerima, vähe kõbusamatele usaldatibackstop-i alumise osa meisterdamine ning kõige sitkemate ülesandeks jäi kaevata 100 meetrit “kraavi” võrkaia paigaldamise ettevalmistamiseks.

Kuigi tuul muutus kohati lausa nii õelaks, et talgutele tulnud nõrgema soo esindajad olid sunnitud autodess varjuma, ei vähendanud see siiski amigoslaste tööindu – soe hernesupp ja ameerika stiilis võileivad kosutasid nii keha kui vaimu ning tööpäev võis jätkuda.

Lõunapausi järel asuti ühiselt piirdeia võrku paigaldama. Kui esimesed 25 meetrit kulusid õige tehnika ja tehnoloogia välja töötamisele, siis järgmised 75 läksid justkui lennates ning spordi keelele üle minnes võiks öelda: ei saanud veel õieti soojakski kui mäng juba läbi sai. Tõsi, päris valmis ei õnnestunud piirdeaeda siiski saada, sest võrk sai enne otsa kui postid ehk ligemale 25 meetrit võrku tuleb veel juurde osta ning paigaldada, siis saaks väljaku parem pool täielikult võrgutatud.
Kui võrku tuli puudu, siis hoopis vastupidine olukord oli päeva lõpuks söögiga – Amigoste peatreeneri poolt ettevalmistatud burgerid ning hot-dogid jäid sel korral erinevatel põhjustel söömata ja ootavad nüüd sügavkülmas paremaid (loe: tuulevaiksemaid) päevi.

Lõpetuseks tahaks taaskord tänada kõiki, kes kohale tulid ja abiks olid. Seejuures erilised tänusõnad Kostivere 4×4 Garage meestele ning loomulikult Jõelähtme vallavalitsusele – loodame, et tänu Teie abile jõuavad Eesti Meistrivõistluste mängud hiljemalt juunikuuks Kostiverre.

Teie Amigosed