VÄIKELAPS – KUNSTNIK, DISAINER, LOOJA!

Märtsikuust alustas üks kord kuus toimuv mänge, teadmisi ja isetegemist pakkuv praktiline töötuba eelkooliealistele lastele (vanuses 3,4-7 aastat), mille käigus valmib iga kord ka isetehtud asi (pilt, kuju, ese). Teemad on seotud ka looduse hoidmise, looduse mõistmise ja taaskasutusega. Kogu aja jooksul proovime ja katsetame mitmekesiseid vahendeid. Segame kokku värve, liimime, voolime, meisterdame… Tegevus toimub Kostivere Kultuurimõisas märtsist kuni detsembrini, iga kuu esimesel teisipäeval.

Praktiline pool: oktoobrikuu meisterdamine toimub 9. oktoobril, teisipäeval, kell 18.30- u.19.45 endiselt Kostivere Kultuurimõisas Teema: teeme ise praktilise ja ilusa helkuri! Mängime saalis toredaid mänge!

Läbiviijaks on MTÜ Lõbus Põnn, Reige Ers. Projekti toetab ka Jõelähtme Vallavalitsus.

Võimalusel teavita oma osalemisest loomisruum@hotmail.com, tel. 56 638899.