Tulenevalt sellest, et Kostivere kauplus on vahetanud omanikku, on pood mõneks ajaks suletud.
Kauplus läbib remondiperioodi (pood saab uue välimuse nii seest kui väljast) ja avab uksed taas juuli alguses (arvatavasti 3.-5. juuli, konkreetne kuupäev täpsustamisel). Seega, veidi kannatust ja juuli alguses avatakse kauplus rahvale jälle. Loodame, et uus kauplus annab meile suurema kaubavaliku ja odavamad hinnad.

NB! Kui keegi meie aleviku eakatest inimestest peaks vajama kuni Kostivere kaupluse taasavamiseni toidupoolise organiseerimisel abi, siis palun andke sellest teada telefonil 52 06 600 (alevikuvanem Kadi Truuleht). Vajadusel aitame korraldada Tallinnast toitu või organiseerime memmekeste-taatidega paar poeskäiku lähimasse kauplusesse.

Edu ettevõtjale ja rõõmsat meelt kaupluses tööle asuvale personalile!