Head uut spordiaastat! Suvi pole enam mägede taga – on aeg pühadekilod puusadelt maha raputada ja end suveks supel-vormi trimmida! Korralikuks hakkame 2. jaanuaril Ene zumbas, pühapäeval tuunime endid aga Kadi toningus ning teisipäeviti step/fatburn`is! Trennis näeme!?

Tulenevalt Jõelähtme vallavalitsuse poolt kinnitatud kõrgematest saali rendihindadest, oleme täna olukorras, kus tuleb tsipa tõsta trenni tasu- senise 3 euro asemel, on nüüdsest trenni tasu 4 eurot. Loodame, et see hind ei peleta teid eemale, vaid vastupidi – paneb trennidest maksimumi võtma NB! Kuivõrd kooliga läbirääkides ei õnnestunud teenusest välja arvata dushi ja riietusruumi kasutamist, siis soovitame ka siin kogu raha eest nüüd hinnas tasaarveldada – s.t kodus pesemise asemel kasutagem kooli dushi- ja riietusruumi!

Uus trenniaasta ja uus lisatrenn – pühapäeviti kl 17 Kostivere noortekeskuses FITNESS TONING!
Tänud Kultuurimõisale ja noortekeskusele ruumikasutamisvõimaluse eest!

Aktiivset trenniaastat soovides,
Kadi & Ene