Hei Kostivere tegusad!
Mais 2014 saab toimuma järjekordne üleriigiline talgupäev – TEEME ÄRA 2014! Ka meie aleviku talgupäev on üleval üleriigilisel Teeme ära 2014 kodulehel: http://talgud.teemeara.ee/events/kostivere-aleviku-talgupaev-1 Nagu näha, siis talgumeeskond on väärt ettepanekutele tuginedes võtnud nõuks teha kevadine värskenduskuur laste mänguväljakutele  – ehitame ja parandame liivakaste, paigaldame liumäe, värvime turnimispuud üle, toimub liivakastide liiva vahetus, istutame lilli, võõpame üle külakiiged jne. Kaasa võtta hea tuju, riietuda vastavalt ilmale. Talgumeeskonna poolt töövahendid ja tasuta talgulõuna!

Anna oma tulekust kindlasti teada – nii oled eeskujuks ja teame ka talgusupi koguse puhul sinuga arvestada!

Registreeru üleriigilise talgupäeva kodulehe kaudu >>
Või Kostivere Küla Selts facebookis >>

teeme ära logo