JUHIABI-PERSONALISPETSIALIST
Kostivere Kool võtab alates augustist/septembrist 2014 konkursi korras tööle juhiabi-personalispetsialisti (täiskoormus, tähtajaline tööleping). Juhiabi-personalispetsialisti peamine tööülesanne on töö kooli dokumentatsiooniga. Avaldus, CV ja haridust tõendavate dokumentide koopiad palun saata hiljemalt 26. maiks 2014 märgusõnaga „konkurss“ aadressil Aruküla tee 3, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, 74204 Harjumaa või digitaalselt allkirjastatult e-posti aadressil: kool@kostivere.edu.ee Lisainfo: 608 1580 või e-posti aadressil kool@kostivere.edu.ee

ERIPEDAGOOG
Kostivere Kool võtab alates septembrist 2014 konkursi korras tööle eripedagoogi (täiskoormus). Eripedagoogi kvalifikatsiooninõuded on kehtestatud haridus- ja teadusministri 29.08.2013 määrusega nr 30. Eripedagoogi peamine tööülesanne on märgata õpilase hariduslikku erivajadust, lähtuvalt sellest aidata leida sobiv viis õpilasel oma erivajadusega toime tulla ning nõustada pedagooge ja lapsevanemaid. Avaldus, CV ja haridust tõendavate dokumentide koopiad palun saata hiljemalt 26. maiks 2014 märgusõnaga „konkurss“ aadressil Aruküla tee 3, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, 74204 Harjumaa või digitaalselt allkirjastatult e-posti aadressil kool@kostivere.edu.ee Lisainfo: 608 1580 või e-posti aadressil kool@kostivere.edu.ee

kool