3. advent Kostiveres / Kultuurimõisa jõulukingituste müügipäev

14. detsembril ootas Kostivere Kultuurimõis oma- ja naabervaldade inimesi Jõulukingituste müügipäevale.
Üritus avati mõisa galeriis näitusega “Jõuluehted läbi aegade”, autoriteks Kersti Vaht ja Mehis Viskar. Jõuluhõngulises ning kaunilt ehitud Kostivere vastrenoveeritud trepihallis ning selle kõrvalruumides olid lauad lookas huvitavatest kingiideedest: pakuti ehteid, laste mänguasju ja riideid, kaubeldi jõulupärgade ning käbipottidega, müüdi küünlaid, laste- ja täiskasvanute käsitööd, portselanserviise ja keraamikat, jõulukaarte, erinevaid naturaalseid kehahooldustooteid, puitkäsitööd jpm huvitavat. Jõulushopping tehtud, võisid külastajad nautida hubast jõuluhõngu Jõulukohvikus, kus valikus mõisa naispere poolt isevalmistatud salatid, võileivad, kohvi/tee/morss ning imemaitsvad küpsetised. Lastele pakkus rõõmu ja mõnusat olemist avatud laste mängutuba ning kogupere lemmikuks kujunes Jõuluõnneloos. Jõulukingituste müügipäev lõppes 3-ndale advendile vääriliselt – elamusterohke SaxEst saksofoni kvarteti kontserdiga.

Suur tänu Kostivere Kultuurimõisale imetoreda jõuluhõngulise pühapäeva pärastlõuna eest!
Parimad tervitused Jõulukohviku naisperele ja kõikidele Jõulukingituste müügipäeva müüjatele – tänud meile pühendatud aja, meeldivate vestluste ning muidugi jõulukingituste eest!

Fotod: Tõnis Tuuder, Karolin Käärik

[mudslide:picasa,0,116576221821687306338,6093329773920185921]