Täna avati Kostiveres pidulikult multifunktsionaalne kogukonnakeskus, kus renoveeritud ruumid koolimajal. Kostivere Kooliga samas majas said endale ruumid ka Jõelähtme valla Muusika-ja kunstikooli Kostivere filiaal, raamatukogu ning perearstikeskus. Ehitamine läks maksma 2 234 899 eurot, millest pisut üle poole moodustas Euroopa Liidu meetmest „Kohalike avalike teenuste arendamine“ saadud toetus. Lisaks uuele majale soetati pea täielikult ka kogu hoonesse uus mööbel. Jõelähtme vallavanem Andrus Umboja sõnul on valminud kogukonnakeskus kindlasti kõige olulisem taasiseseisvumise järgne projekt nii Kostivere alevikus kui Jõelähtme vallas tervikuna. „Uus hoone peaks võimaldama siduda erinevaid tegevusi omavahel ja võimaldama eri põlvkondadel korraldada erinevaid ühiseid ettevõtmisi“ ütles Umboja.

Fotod: Reet Suhova

[mudslide:picasa,0,ktruuleht@hotmail.com,5922064300979424817]