Hei Kostivere ja lähikandi fitness rühmatreeningute harrastaja! Uus trennihooaeg ootab ukse ees ning on viimane aeg end kokku võtta! Kui seni on kuulunud meie ridadesse neiud ja naised, siis usume, et ühel heal päeval näevad meie silmad nt. toning trennides lihaseid pumpamas või pilateses süvalihaseid treenimas ka mehi : ) Jätkame ka iganädalaste laste liikumistreeningutega.

Trennid toimuvad Kostivere Kooli spordisaalis (fatburn, step, toning, zumba, pilates reedeti) ja Kostivere lasteaias (pilates ja laste liikumstrenn “Hopsti”) järgmistel aegadel:

E / kl 16.45 (Hopsti)
T / kl 19 (Step-aeroobika/Ringtrenn)
N / kl 20 (Zumba)
P / kl 10.30 (Pilates)
P / kl 18 (Toning)

Trenni regamine facebookis:https://www.facebook.com/groups/292837564166746/events/
Pilatesega alustame 6. septembril, teiste trennidega nädalal 38 ning laste trennidega oktoobris.
Uudsena sel hooajal viime laste liikumistrennid lasteaia saali + tuleb lapse osalemine eelnevalt registreerida (tasumine arve alusel 25-ndaks kuupäevaks)!

Kel Kosta trennidest jääb veel väheks, ootan ja kutsun teid Lagedi ja Loo trennidesse. Nädalast 38 Lagedi kooli spordisaalis esmaspäeviti step-aeroobika, kl 19 ja kolmapäeviti pilates, kl 18:30. Loo lasteaias alates nädalast 38 neljapäeva õhtuti pilates, kl 18:30.

Trenni tasub tulla sest:
* siit saad päris kindlasti mõnusa energialaengu ning hea vormi pealekauba
* nädala jooksul on sul võimalus osaleda ühtekokku kasvõi 5-es trennis
* trennistiilide valik on väikese aleviku kohta muljetavaldav: fatburn, toning, pilates, zumba, step-aeroobika, ringtrenn
* meil on kvalifitseeritud, toredad ja kogenud treenerid – tunde annavad Kadi ja Ene.

Võimalikud lisaküsimused lähetage aadressil: Kadi Truuleht ktruuleht@hotmail.com

Trennis näeme!?

trenn