Aeg: 21. oktoober 2015, kl 19:00
Koht: Kostivere, Krista juuksurisalong
Osalustasu: 0 eurot

Miinimum osalejate arv:  10 osalejat
Registreeri end hiljemalt 19. oktoobril alloleva regamisvormi kaudu!

Ükskõik kas tegu on argi- või pidupäevaga, üsna tihti on emad tütarde juuste seadmisel pahuksis omaenda oskustega  – lihtsat punupatsi oskame punuda, ent veidi keerulisemate punutiste seadmisel jääme hätta. Lokkide tegemine tundub aga hoopis täpisteadus… 🙂

21. oktoobril, algusega kell 19:0O KOSTIVERES KRISTA SALONGIS
PATSI TEGEMISE ja LOKKIDE KEERAMISE SALONGIÕHTU!

Juhendaja: Kostivere aleviku Krista salongi kogenud juuksur Krista Varik.

Õpime samm-sammult, kuidas seada juukseid erinevatesse palmikutesse, proovime mitmeid soenguseadmisstiile, teeme krunne, õpime keerama erinevaid lokke jms. Võta ema, sõbranna või tütar kaasa ning kohtume salongis üksteisele patse ja lokke tehes!

braids

[cforms name=”2015 TÕN – Patsipunumine”]