Alates 26. oktoober 2015 kehtivad Kostivere Kooli spordisaali jõusaalis uued lahtioleku kellaajad:

E 18.00-20.00
K 18.00-20.00
N 17.00-21.00
P 15.00-19.00

Jõusaali sisekorraeeskiri

1. Meie teenused on tasulised. Klient lunastab pääsme administraatorilt. Hinnakiri on kinnitatud Jõelähtme Vallavalitsuse poolt. Jõusaali pilet 3 € ja 10 korra pilet 25 €.
2. Külastades meie jõusaali, palun täita kõiki üldlevinud sanitar-, ohutus- ja tuleohutusnõudeid.
3. Jõusaalis võib harjutada ainult sportlikes riietes ning puhastes, mitte määrduva tallaga sportlikes vahetusjalanõudes.
4. Jõusaali ja riietusruumi ei tohi kaasa tuua klaastaarat ning teisi kergesti purunevaid esemeid.
5. Alkoholi ja narkootiliste ainete toomine ja nende tarbimine on meie ruumides KEELATUD. Administraatoril on õigus keelata kaasa toodud alkoholiga ruumidesse sisenemist.
6. Kooli ruumides ja selle territooriumil on KEELATUD suitsetamine.
7. Hoia jõusaali inventari. Inventari ning seadmete rikkumise või hävimise korral tuleb tasuda trahv, mille suurus sõltub hetkel kaubanduses müügil oleva sama liiki seadme hinnast.
8. Valveta jäetud, unustatud või kaotatud asjade eest Kool ei vastuta.
9. Eeskirjade mittetäitmise korral on õigus administraatoril paluda klindil lahkuda.
10. Kool ei vastuta tekkinud vigastuste või terviserikete eest ega korva sellest tulenevaid kahjusid, kui see ei ole tingitud Kooli tegevusest või tegevusetusest.
11. Juhul kui külastaja treenib rohkem kui tema tervislik seisukord lubab ei vastuta Kool tekkinud tervisekahjustuse eest.
12. Jõusaalis käib erinevaid inimesi kellega tuleb arvestada. Sinu puhkepausi ajal võib treenida ka teine inimene. Teisena liituja võiks viisakalt küsida, kas ta võib seadet vaheldumisi kasutada.
13. Kasuta treeningrätikut või paberrätikut, millega saab pühkida higi oma kehalt ja jõumasinalt.
14. Kui oled lõpetanud, tõsta kindlasti jõumasinalt raskused maha selleks ettenähtud kohtadesse, ka hantlid, pingid jms. aseta tagasi selleks ettenähtud kohale.Inventari väljaviimine jõusaalist on KEELATUD.
15. Alaealised võivad kasutada jõusaali ainult koos treeneri või lapsevanemaga, kes vastutavad nende ohutuse eest.
16. Ära jäta lapsi ilma järelvalveta! Saalis ringi jooksmine, ronimine ja seadmete küljes rippumine on ohtlik ning segab teisi treenijaid.
17. Tekkinud probleemidest teavita administraatorit.

Info: administraator@kostivere.edu.ee

gym_instructor_courses_qualifications_container