Jõelähtme vallavalitsus teatab, et vallas toimub ajavahemikul 01.04.2017 kuni 30.11.2017 majapidamises tekkinud aia- ja haljastujäätmete tasuta äravedu. Kui on soovi lasta nimetatud ajavahemikul ära vedada omal aias tekkinud haljastujäätmed, siis palume kontakteeruda:

AS Eesti Keskkonnateenused lühinumbril 1919 ja teha tellimus. 

Tellimuses tuleb märkida aadress ja kottide arv. Ühe koti maksimaalne kaal ei tohi ületada 10 kg. Aia ja haljastujäätmeteks loetakse aiast kokku riisutud lehed, muru, sammal ja väikesed purustatud oksad. Kotid peavad olema läbipaistvad!

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifVedu saab tellida nii mitmel korral kui seda kliendil vaja on, teatades enne veo toimumise aega mõistlikul ajal oma soovist vedajat. Täpsed veo toimumise päevad määrab vedaja nimetatud ajavahemikus jooksvalt, teavitades tellimuse tegijat tellimuse tegemise ajal kindlast kuupäevast.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifNB! Äraantavad haljastujäätmed peavad olema pakitud pealt suletud ja kergesti teisaldatavasse kilekottidesse ning sisaldama üksnes haljastujäätmeid. Kilekotid tuleb paigutada täitjaga kokkulepitud asukohta, nt olmejäätmete konteinerite vahetusse lähedusse. Juhul kui haljastujäätmete kott sisaldab visuaalsel hinnangul sobimatuid esemeid, jätab täitja jäätmekoti kinnistule. Täitjast mitteolenevatel põhjustel haljastujäätmete kilekoti purunemise korral ei ole täitja kohustatud jäätmeid ära koristama.