Täna varahommikul (23.09) kl. 06:00-08:15 toimus Kostiveres nn helkuri -reid.  Tegemist ei olnud politseiameti poolse ennetustööga või kontroll-reidiga, vaid MTÜ Kostivere Küla Selts aktsiooniga soovimaks Kostivere elanikele turvalist algavat sügist (teatavasti algab sügis sel aastal 23. septembril kl. 12:04). Sest meie ju hoolime!

Vihma ja tuult trotsides teretasime  nii bussi peale tõttajaid kui ka autodega linna poole suunduvaid autojuhte ja nende kaassõitjaid. Varahommikune kohtumine oli sel reedel erakordselt meeldejääv – inimeste näod läksid naerule ning üllatusena kingiks saadud helkur soojendas paljusid südameid.  Üheskoos leppisime kokku, et õhtul töölt naastes kohtume jälle – siis teeme helkuri kontrolli 🙂

Loodame, et tänahommikune kohtumine suurendas inimeste teadlikkust läheneva pimeda ajaga kaasnevatest liiklusohtudest ning helkuri kandmise vajalikkusest.  Nii mõnigi lubas tulla juba sel pühapäeval (25.09 kl 12:00) Kostivere noortekeskusesse lisa uurima (teatavasti toimub siis nooretekeskuse juures ja sealsetes ruumides üritus “Turvalist sügist!” Loe lisa >>).

Turvalist sügist meile kõigile, kus ja millal iganes me siis ka ringi ei liigu!