Eile, kaheteistkümnendal juunikuu õhtupoolikul, ristasid Kostivere pesapalliväljakul kurikad mullune meister Kiili Pantrid ja kohalik Amigos. Ilmataat oli kohaletulnuid õnnistanud kevadiselt sooja õhu ja ereda päikesega ning, et mängu veelgi huvitavamaks teha, siis ka küllalt tugeva tuulega, mis soosis ründavat poolt ning valmistas ebameeldivusi kaitses olevale.

Enne platsile sammumist oli Amigoste peatreeneri asetäitjal meeskonnale öelda vaid üks sõnum: „Unustage neljapäevane mäng!“. Viimati mainitust hoolimata ei tõotanud mängu algus Amigostele head ja tundus, et ajalugu kordub – lihtsaid palle ei saadud kätte ning vastased sooritasid hirmuäratava kindlusega lööke tahaväljale – õnneks aga ärgati pisut varem kui eelmisel korral ja esimese vooru lõpuks olid tablool veel suhteliselt maised numbrid. Mängu lõpuks võtsid vastased siiski oma ning Amigosed olid sunnitud vastu võtma järjekordse suure kaotuse.

Kaotusest hoolimata säilitavad Amigosed, ja loodetavasti ka aleviku rahvas ning fännid kaugematest küladest, positiivset meelt ning sammuvad tulevastele mängudele vastu püstipäi, ütleb ju ka vana pesapallirahvatarkus: „Medaleid loetakse sügisel!“.

Teie Amigosed