Mu daamid ja härrad, lubage tutvustada: Meie oma Kossu!
Kossu sündis detsembris 2011. Tema vaderiks on Kostivere Kooli 4. klass. Kossu on mõnus ja pehme, sest lapsed täitsid tema keha padjamaterjaliga. Kossu kannab endas ainult ilusaid tegusid ja häid mõtteid, kuna tema hinge toideti kõige paremate soovide ja helgemate sõnadega. Agarad noored otsustasid koheselt Kossu aleviku heaks tööle panna ning soovitasid Kossul kandideerida Kostivere Maskoti ametikohale. Sooviavalduses märkis Kossu enda olevat rõõmsameelne, lahke ja töökas maskott. Ta on nõus töötama kaisuloomana, seljatoetajana, peatoena või niisama laheda sõbrana nii tööl, kodus kui ka puhkehetkedel. Peale konkursile laekunud kandidaatide info ülevaatamist ning mõningast kaalumist otsustas MTÜ Kostivere Küla Selts kinkida konkursi honorarina Kostivere Põhikooli 4. klassi lastele ühiskülastuse Skyparki ning sõlmida Kossuga lepingu, määramata ajaks 🙂 Kostivere Kossu alustab tööd esimesel võimalusel.

Jõudu tööle, Kossu!