Alates 21. märtsist on muudetud kodulehel kuvatavat kalendrit ning sellega seoses on ka ürituste osas pilt pisut harjumatum kui seni. Loodetavasti mitte kauaks. Tegelikult aga on olukord muutunud paremaks, arusaadavamaks, ülevaatlikumaks, kindlasti ka ürituste sisestajate jaoks selgemaks ning üleüldse paremaks kui kunagi varem.

Esilehe jaoks toimunud muutus sisulisest küljest suurt midagi ei muuda. Muutunud on küll natuke loetelu külgpaanil oleva loetelu kuvamisviis ja juurde on tulnud värvid. Loetelus näidatakse täna toimuvatest üritustest tuleviku poole kuni 20 sündmust. Tõenäoliselt ei ole see lõplik, sest hetkel on seal ka näha iganädalaselt toimuvad ringid ja treeningud, mis kipuvad kohati varjutama üksikuid muid ettevõtmisi ja sündmusi. Uuendusena on esilehevidina alumises servas nupp, mille kaudu on kasutajal võimalik enda jaoks avada eraldi suur kalender.

Kodulehe ülamenüüst on kadunud valik “vaba-aeg” koos viidetega ürituste loetelule, treeningute-ringide tabelile ning eraldi üritustekalendri vaatele. Selle asemel on hetkel ainus valik “kalender”. Tõenäoliselt lisanduvad alamvaliku(te)sse kalendri erinevad vaated, kus on vastavalt info tihedusele eraldi välja toodud iganädalaste treeningute, ringide ja muu regulaarse toimumisintervalliga avalike sündmuste kohta.

Kalendrivaates on võimalik nüüdsest kasutada täiesti toimivana funktsioone erinevate kuude vahel liikumiseks. On võimalik vaadata kuu-, nädala- või sündmuste loendivaadet. Loetelus olevaid sündmusi on võimalik filtreerida kasutajale huvipakkuva kategooria järgi. Üksiku sündmuse vaates näidatakse põhjalikumat ankeedi vormis infot toimumiskohast kuni korraldaja kontaktideni (eeldusel, et sündmuse korraldaja vastava informatsiooni lehel kuvamiseks ka edastab).

Ülalmainitust tulenevalt ongi väike palve sündmuste korraldajatele: Kui soovid, et sinu korraldatud sündmuse kohta käiv info oleks võimalikult täpne ning üheselt mõistetav, siis tuleb info edastamisel kodulehele väljapanemiseks hoolitseda ka selle eest, et oleks täidetud alltoodud ankeet võimalikult täpselt:

  • ürituse nimi
  • lühike sisukirjeldus
    • tore oleks, kui lisad ka pildi
  • toimumisaeg (lisaks algusele ka orienteeruv kestus)
  • toimumiskoht (kui täpselt soovid kaardil näidata, kui üldse)
  • sündmuse maksumus
  • korraldaja kontakt sündmuse külastaja jaoks eelnevalt ühenduse võtmiseks

Sellises komplektsuses avaldatud sündmuse info tagab selle, et huvilised ei hakka sind tähtsa ettevalmistusperioodi ajal oma kirjade ja telefonikõnedega segama vaid saad keskenduda oma ettevõtmise edukale läbiviimisele.

Võimalik, et selle mõne reaga ei ole käsitletud kõiki võimalusi ning midagi jääb siiski arusaamatuks. Ära häbene, loo all on kommentaarium avatud ja asjakohased küsimused saavad kindlasti vastatud.