2. juunil 2012 kell 17.00 Jägala-Joal.

Laulupeo kunstiline juht on Karin Soosalu, assistent Kadri Lepik, kunstnik Anu Karjatse.
Laulu- ja tantsupeol astuvad üles Jõelähtme ja  Kuusalu valla taidlejad, samuti on kohal mitmed kollektiivid Rae ja Viimsi vallast ning Tallinnast. Laulupäevale on registreerunud 22 erinevat laulukollektiivi 435 lauljaga ja 19 tantsurühma 257 tantsijaga, samuti Kuusalu puhkpilliorkester ning Randvere pasunapoisid.
Oma lauludesse ja tantsudesse on sisse põimitud mõtisklused looduse haprusest ja ilust, elu võimalikkusest selle keskel ja tulevikulootustest. Esiettekandele tuleb Erki Meistri sulest spetsiaalselt sellele laulupäevale kirjutatud uudisteos „Karukellad helisevad”, mille sõnade autoriks on Ruu küla elanik Jaan Tepp.

Transport: Kostiverest väljub laupäeval pealtvaatajate buss Jägala-Joale kell 16:15 ja tagasi 19:15.
Peo kestvus
: 2 tundi
Sissepääs: tasuta

Täiendav informatsioon
Elle Himma
tel 6054881
elle.himma@joelahtme.ee