JUULIS JA AUGUSTIS  kuu esimesel TEISIPÄEVAL KELL 18.30!

VÄIKELAPS – KUNSTNIK, DISAINER, LOOJA!

Märtsikuust alustas üks kord kuus toimuv mänge, teadmisi ja isetegemist pakkuv praktiline töötuba eelkooliealistelelastele (vanuses 3,4-7 aastat), mille käigus valmib iga kord ka isetehtud asi (pilt, kuju, ese). Teemad on seotud ka looduse hoidmise, looduse mõistmise ja taaskasutusega. Kogu aja jooksul proovime ja katsetame mitmekesiseid vahendeid. Segame kokku värve, liimime, voolime, meisterdame…Tegevus toimub Kostivere Kultuurimõisas märtsist kuni detsembrini, iga kuu esimeselpühapäeval. Läbiviijaks on MTÜ Lõbus Põnn, Reige Ers. Projekti toetab ka Jõelähtme Vallavalitsus.
Praktiline pool:  Augustikuu meisterdamine toimub 7. AUGUSTIL, teisipäeval,    kell 18.30- u.19.45  endiselt Kostivere Kultuurimõisas
Teema: Värvime kangale oma fantaasia lipu! Seejärel võistleme laste oma olümpial toredate aladega, kus kõik saavad medali!
Võimalusel teavita oma osalemisest: loomisruum@hotmail.com, tel. 56 638899.          
Osalustasu: 1 EURO                                                                     

Olete lahkelt oodatud!