1. septembril 2013 toimus Kostivere Kultuurimõisas pidulik Kostivere Kooli avaaktus. Häid soove Kostivere Koolis õppima alustavatele 1. klassi 10 õpilasele, nende klassijuhatajale Tiina Kaasik`ule ning kogu kooliperele soovisid Kostivere Kooli direktor Vaido Niinesalu, Jõelähtme Vallavanem Andrus Umboja, Kostivere alevikuvanem Kadi Truuleht ning Kostivere Kultuurimõisa juhataja Irina Pärila. Lisaks esimesse klassi astuvate laste õnnitlemisele tervitati uuel õppeaastal Kostivere Koolis õpetama asuvaid uusi õpetajaid. Pidulikule aktusele kohaselt saadi osa ka meelelahutuslikust programmist: moderaatorina säras aktusel Kostivere Kooli õpilane Jarek Terasma, 2 esimeses klassi õpilast lugesid soravalt luuletusi ning Carmen Niinepuu mängis klaveripala. Piduliku päeva puhul kõlasid Kultuurimõisa saalis ka Eesti ja Kostivere Kooli hümnid. Aktusele Kostivere Kultuurimõisas jätkus rongkäik Kostivere mõisa juurest vastrenoveeritud koolimajani, mille pidulik avamine toimub 9. septembril.

Fotod: Reet Suhova

[mudslide:picasa,0,ktruuleht@hotmail.com,5918876656062389073]