MTÜ Kostivere Küla Selts otsib oma meeskonda vabatahtlikku tegusat, asjalikku ning uuendusmeelset kodulehe ja facebooki sisuadministraatorit!

Vabatahtliku töö sisu:
kodulehele (www.kostivere.ee) lugude kirjutamine, seal muudatuste ja uuenduste tegemine, kodulehele piltide ja videode lisamine, info hankimine (lugude kirjutamiseks), kodulehe atraktiivsemaks muutmine.

Vabatahtliku web sisuhaldajana oled alati kursis Kostiveres ja Jõelähtme vallas toimuvaga, töö annab sulle väga hea ajakirjandusalase ning PR kogemuse. Web sisuhaldajana arened IT alaselt ning saad osa paljudest huvitavatest sündmustest!

Kandideerija puhul peame eelkõige lugu kohusetundest ja valmidusest võtta vastutus Kostivere e-kanalite tarvis kvaliteetse, usaldusväärse ja hea emotsiooniga sisulugude loomisel. Eeldame keskharidust ning eesti keele oskust. Kasuks tuleb kodulehe ja/või facebook administreerimise kogemus. Tublile pealehakkajale ka MTÜ Kostivere Küla Seltsi poolne tugi ja koolitus! Lisainfo: Kadi Truuleht / tel. 52 06 600 või ktruuleht@hotmail.com