Kostivere alevikuvanem Kadi Truuleht:

“Kostivere alevikuvanemana hakkab peagi minu ametiaeg otsa saama. 3 aastat MTÜ Kostivere Küla Seltsi ja Kostivere alevikku juhtida on olnud töömahukas ja õpetlik.  Palju on ära tehtud ning paljut veel tegemata. Nüüd on aeg teatepulk edasi anda.

Olen tänulik oma aktiivgrupile nähtud vaeva ja toetuse eest! Suhtun austusega nendesse aleviku asutustesse ja vallaametnikesse, kes ei langeta otsuseid isiklikust huvist lähtudes, vaid kes suhtuvad oma töösse südamega – siinseid inimesi ja meie aleviku head käekäiku silmas pidades. Tahan tänada kõiki häid koostööpartnereid, kellega oli au nende aastate jooksul tutvuda. Mul on olnud mitmeid võimalusi kogeda uhkust meie aleviku elanike üle ning tunda rõõmu meie igapäevaelu õnnestumiste üle. Loodan, et meis jätkub tahet ja hoolivust külaelu edasiarendamisel omapoolne panus anda, sest vaid nii saame tulevikku suhtes kindlust ja rahulolu tunda.

Kutsun kõiki üles osalema olulisel aleviku üldkoosolekul ning valmidusel kaaluma oma kandidatuuri alevikuvanema valimistel perioodiks 2014-2017. Mina ise järgmiseks alevikuvanema perioodiks ei kandideeri. Loodan, et kes iganes selle ameti üle võtab, tegutseb järgnevatel aastatel vastutustundega, sihikindlalt, innustades ja omakasupüüdmatult, Kostiverest südamega hoolides!”

Oma alevikule vaid parimat soovides,
Kadi Truuleht
kosta yld 650