Head Kostivere inimesed, hoidke kauges kaares eemal ja olge väga ettevaatlikud nähes aleviku vahel liikumas Jõe 2A majas elavaid koeri ( saksa labakoera tüüp ja väheldasem must ) koos oma vastutustundetute peremeestega.

Lambakoer on väga ohtlik!

Juba teist korda ründas seesama koer ootamatult meie pere koera.  Vabalt jookmas/lahti pääsenult , ilma suukorvita.  Eelmine kord lõppes asi siiski kellegi kehaliste vigastusteta.
Seekord paraku mitte. Meie koer sai tänahommikuse (6.dets.) rünnaku tagajärjel väga tõsiseid kehavigastusi – sügavad haavad mõlemal pool keha, rebestatud lihased, vigastatud selgroog ja siseelundid, õhk organites… Järgnes kolmetunnine operatsioon ja kogu meie pere rikutud ärevust täis  päev.

Nüüd järgneb magamata valvel öö veritseva ja niutsuva koera kõrval. Valuvaigistav süstal näpuvahel , lootes, et hommikul välja jalutama viidud pereliige öö üle elaks.

MIKS? Sest meie naabriteks on ka selliseid inimesi. Neid, kes teavad kui agressiivsed ja ohtlikud on nende koer(ad), aga nad ei tunnista seda või lihtsalt ei hooli teistest. Nad ei võta õppust varemjuhtunud  ohtlikest olukordadest. Isegi mitte niivähe, et osta oma ründavale koerale SUUKORV!

Homme (7.dets.) suundume kaebusega vallavalitsuse ja politsei poole. Kellel veel nimetatud koer(te)ga ohtlikke kokkupuuteid olnud, tehke suu lahti!

Mehis Viskar
koeraomanik