24.02.2018 anti Kostivere Kultuurimõisas Eesti Vabariik 100 ürituse raames Kostivere alevikuvanem Toomas Laanejõe poolt üle ka järjekordsed traditsioonilised Head Teod 2017 tunnustused.

Nelico OÜ ja Urmas Mägi

Kelle abiga sai võimalikuks nii Kostivere sildade jooks kui ka  Kostivere meeste katusealuste valmistamine Mõisapäevaks.  Nelico OÜ tegevjuht Urmas Mägi tegi mõisapäeva korraldajatega koostööd sellest hetkest, kui korraldajatel tekkis idee kujundada mõisaparki vanarahva taluõue päraselt ning mõtles kaasa, millised materjalid ja kuidas kuhugile sobitada ning kokku ehitada. Firma Nelico andis TASUTA katusealuste ja aia ehitamiseks materjalid, vajalikud tööriistad ning tõi need ise mõisaaeda kohale. Kui ei oleks olnud materjali, ei oleks me saavutanud oma valla esindus ürituse (nagu Jõelähtme vallavanem kunagi nimetas) visuaalse pildi sellisena nagu see tänu Nelico OÜ-le ja Kostivere meestele kujunes. Isamaaline piknik oli sõna otseses mõttes maalähedane ning mõnus.

Andres Oopkaup

Alati abivalmis Jaanitule lõkkeaseme tegemisel ja ka jaanitule elektriga varustamisel. Samuti on alati olemas kui vaja midagi tehnikaga liigutada või tõsta. Temaga on alati hea arutada asju kuna tal on asjadest omad seisukohad mida  ja kuidas teha.

Kostivere Laste Teater ja juhendaja Kersti Laanejõe

Kostivere Laste Teater tähistab sellel aastal oma 25 juubelit. Trupi loojaks ja väsimatuks juhendajaks on kõik need aastad olnud Kersti Laanejõe. Töö lastega pole kergete killast. Nende aastate jooksul on lasteteatri koosseisus osalenud sadu Kostivere ja lähiümbruskonna lapsi ja noori. Läbi teatri on nad saanud esinemisjulgust, häälekooli, väljendusoskust, ilmekust ja koostöövalmidust. Mitmed vilistlased on osalenud ka edaspidi näitlemisega seotud erinevates projektides. Aastate jooksul on välja tulnud lugematul hulgal lahedaid lavastusi ning nendega on osaletud vallasisestel, maakondlikel ja üleriigilistel teatrifestivalidel ning võidetud palju hinnalisi auhindu ja kogutud tunnustust. Kostivere Laste Teater on Kostivere ja Jõelähtme valla au ja uhkus! Jätkuks Kerstil jaksu edaspidiseks!

RR Lektus AS “Meie toidukaubad” ,Rein Reinvee

Kes põhimõtteliselt ehitas Kostiverre uue kaupluse ja renoveeris väliselt terve maja. Samuti finantseeris poeesise parkla ehitust. See kõik palju rohkem kui me oodata oskasime. Tänud.

Antonina Lukina

Antonina Lukina on 45 aastat töötanud lüpsjana Kostiveres. Tema tööd on väärtustatud medalite ja ordenitega. Aidanud kasvatada lapselapsi ja korraldanud majapidamist. 60 aastat askeldanud aiamaal kaevates ja istutades, külvates, mida sügisel kokku koguda. Paljudele sellega eeskujuks.Päevakeskuses on tantsinud aastaid ja üldse üks tubli, seltskondlik inimene, kes osaleb igal pool.

Kostivere korteriühistute esimehed ja juhatuse liikmed.

Esitan tunnustamiseks need tublid inimesed, kes on meie aleviku välisilme muutjad. Ettevõtlikud, asjalikud, majanduslikult mõtlevad, hoolivad, kokkuhoidlikud, tulevikku vaatavad tegutsejad. Viimase kümne aasta jooksul on Kostivere tundmatuseni muutunud oma välisilmelt. Nii ütlevad inimesed , kes pikka aega ei ole Kostiverre sattunud. Selles on osalised (peamaantee uuendamise ja kergliiklustee lisandumise kõrval) ja  väga suured tegijad ka tegusad ühistud. Tänaseks on KÕIK korrusmajad läbinud renoveerimise. Majade fassaadid on korras ja kaasaegsed, majade  ümbrused peaaegu korrastatud, murud niidetud. Hoolimine ja vastutus oma ühistu elanike ja  kogukonna ees on märksõnad, mis iseloomustavad neid tublisid inimesi korteriühistutes, kes teevad seda tööd sageli entusiasmist või väga pisku tasu eest. Tunnustagem neid!

Jõe 1 -Mehis Viskar
KÜ Jõe2-Margus Kerstna
KÜ Jõe 2a Tõnu Tuisk
KÜ Jõe 3 Vello Lell
KÜ Jõe 4 Silja Tiirmann
KÜ Liukivi 1 Aivar Vonk
KÜLiukivi 3 Alexander Ollo
KÜ Liukivi 4 Tiina Rämmeld
KÜ Liukivi 6 Andres Boklan
KÜ Põik 1 Anne Idavain

Jõelähtme Vallavalitsus

Kostivere Kultuurimõisa renoveerimine. Tänu kellele Me siin uhkes ja remonditud Mõisahoones viibime.Siia majja on aastate jooksul ikka väga palju investeeritud ja loodame südamest, et see saaks kunagi lõplikult valmis.