Möödunud laupäeval (15.10) lõppes Kostiveres TÕN (Täiskasvanud Õppija Nädal). Tegemist oli üleeestilise ent kohalikul tasandil MTÜ Kostivere Küla Selts poolt organiseeritud projektiga, mis koondas kokku 9 tasuta õpituba/koolitust/treeningut täiskasvanutele:

08. okt Sugupuu koostamise lühikursus
09. okt Pildistamise ja fototöötluse lühikursus
10. okt Patsitegemise salongiõhtu
11. okt Klaasvitraazi valmistamise töötuba
12. okt Loeng “Stress ja lahendused”
13. okt Aeroobne Zumba pidu
14. okt Ehete valmistamise töötuba
15. okt Loovus ja eneseareng kunstilises tegevuses
15. okt Reaalsuste ait

Meil on heameel tõdeda, et koolituste ja õpitubade läbiviimisel suutsime kaasata nii kohalikke tegijaid kui ka väljaspool Kostivere ja Jõelähtme valda tegutsevaid oma ala professionaale. Suur tänu panuse eest kursuste juhendajatele:

Tiia Välk
Reet Suhova
Krista Varik
Lea ja Kaarel Palu
Liina Randmann
Marek Tihhonov
Maris ja Endo Viires
Reige Ers

Õpitubasid ja kursuseid ei oleks saanud läbi viia ilma kohalike asutuste ja ettevõtjate, toetajate abita.
Täname südamest:

Kostivere noortekeskust
Kostivere lasteaeda
Kostivere kooli
Krista salongi
Kostivere raamatukogu
Jõelähtme vallavalitsust

Kostivere TÕN projekt oli meie alevikus küll esmakordne, ent meeldivalt osalejaterohke. Kostivere inimestele lisaks oli rõõm kohtuda inimestega Koogilt, Neemest, Jägalast, Jõelähtmest ja mujalt. Loodame, et suutsime kohaletulnutele pakkuda uusi ideid, kasulikku informatsiooni, reaalseid oskusi ning eelkõige tahet ja pealehakkamist elukestvaks enesetäiendamiseks. Osalejate aktiivsus ja positiivne tagasiside annab põhjust arvata, et nii mõnedki TÕN raames tutvustatud koolitused jätkuvad siin iganädalaselt juba lähiajal!

Elukestvat enesetäiendamist!

MTÜ Kostivere Küla Selts nimel,

Kadi Truuleht
Kostivere alevikuvanem
Tel. 52 06 600
www.kostivere.ee