On alanud Teeme Ära viies talgukevad – kõik inimesed ja organisatsioonid üle Eesti on hakanud registreerima Teeme Ära talgupäeva ja plaanitavaid talguid, samuti jagama talgulugusid. Ühine talgupäev peetakse maikuu esimesel laupäeval, 5. mail ja nagu Eestis on juba traditsiooniks kujunenud, saab iga kogukond ise otsustada, mis vajab ühist ärategemist. Seekordse talgupäevaga oleme ka väärikalt maailmakaardil, kuivõrd 2012. aastal toimub Eestis alguse saanud maailmakoristuse aktsioon, mille käigus koristatakse paljudes riikides üle maailma oma kodukohta. Nagu paaril viimasel aastal, on ka nüüd vajalike tööde-tegemiste eestvedajaks ja korraldajaks iga kohalik kogukond või ettevõtlik inimene ise. Meenutus 2011.a. Teeme ära talgupäevast siin>> ja pildigalerii>>

KOSTIVERE TEEME ÄRA TALGUPÄEV 05. MAIL KL. 11:00-15:00

Talgupäeva eelselt langetatakse valla poolt Liukivi põik ja Liukivi tänava vahel kasvavad vanad paplipuud. Aeg on teinud oma töö ning ohutuse eesmärgil tuleb need enne sügistormide saabumist asendada uute elujõuliste istikutega.

Talgupäeva talgutööd
Langetatud puudest järele jäänud okste riisumine, platsi puhastus
Puuistikute aukude kaevamine
Uute puude istutamine.

REGISTREERU TALGUPÄEVALE!
Et teaksime planeerida töö mahtu, talgusupi ja vee kogust, on hea kui registeerid ennast ja oma tegusad talgukaaslased SIIN>>

Ei ole midagi ühteliitvamat, kui ühiselt ära tehtud töö!

Talgujuhid:
Kadi Truuleht / tel. 52 06 600
Jarmo Idavain / tel.  51 11 110